Povestea noastră a început în anul 2014, an în care am plecat la drum cu dorința de a ne afirma într-un domeniu extrem de competitiv și exigent.

Dorința de a oferi clienților noștri produse de calitate, ne-a îndemnat să acordăm încă de la început o atenție deosebită la detalii, iar pentru aceasta ne-am selectat cu grijă partenerii și colaboratorii, totul pentru ca dumneavoastră să stați fără griji când ne alegeți serviciile.

Indeferent de spațiul în care locuiți, că e mai mic sau mai mare, e important să te simți acasă în el. Aici intervenim noi. Vă oferim sentimentul de “acasă” cu ajutorul produselor din cadrul magazinului nostru.

Veți găsi la noi canapele, colțare, paturi și fotolii realizate de una din cele mai apreciate fabrici private din România.

În ceea ce privește mobilierul pentru living, dormitor sau bucătărie, acesta se execută doar la comandă. Vă așteptăm la noi să consultați cataloagele noastre, sau veniți cu propriile idei și schițe, sau pur și simplu cu un model găsit pe internet. Personalul nostru calificat vă va ajuta să luați cele mai bune decizii și vă va ajuta să adaptați ideile dumneavoastră la spațiul căruia îi veți spune acasă.

Cât despre plată, nu vă faceți griji! Sistemele de rate disponibile direct în magazin, vă dau posibilitatea de a alege o modalitate de plată flexibilă și rapidă.

Mobisho Trade – Totul pentru o casă cu personalitate!